Netværkskabel Installation Tutorial

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skru det indkommende koaksialkabel til kabel-internetapplikationer i netværksrouteren eller modemmet. Til DSL skal du tilslutte telefonlinjen installeret af tjenesteudbyderen i routeren eller modemet.

2.

Slut ethvert Ethernet-kabel til en åben routerport. Hvis et modem er i brug, skal du slutte Ethernet-udgangen til en åben indgang på routeren eller switchen. Tilslut routeren / kontakten og modemet (hvis det er relevant) til vekselstrøm.

3.

Tilslut hver netværkscomputer til et Ethernet-udgang på routeren eller kontakten ved at tilslutte Ethernet kabel Ethernet-indgangen på hver enhed.

Netværk gøres lettere i dag, med leverandørleverede routere og konfiguration. Imidlertid skal der tages hensyn til de rette overvejelser ved installation af kablerne for korrekt betjening. Disse trin skal overholdes for at sikre optimal netværksydelse. Selvom kablerne er ret robuste, forudsat at de er korrekt udført, er processen med at tilslutte de rigtige ting til de rigtige steder, såfremt det er vigtigt at ignorere, at den indkommende koaksiale pipeline leverer dataene.