Sådan aktiveres mediespildeling på server 2008

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', 'Administrative værktøjer' og derefter 'Serverstyring.'

2.

Klik på 'Tilføj funktioner' 'Desktop Experience' og derefter 'Next'. Følg vejledningen på skærmen for at installere Desktop Experience. Sørg for at 'Windows Media Player' er markeret. Klik på 'Installer' for at installere Windows Media Player til Server 2008.

3.

Klik på 'Start', 'Alle programmer' og derefter 'Windows Media Player.'

4.

Klik på 'Bibliotek', og klik derefter på rullemenuen og klik på 'Tilføj til bibliotek'. Find din mediemappe, vælg den og klik på 'Tilføj'. Vent, mens dit medie er indlæst i Windows Media Player. Afhængigt af størrelsen af ​​din mediemappe kan det tage op til en time.

5.

Klik på 'Media Sharing', og klik derefter på 'Del mine medier.' Klik på 'OK' for at afslutte delingen. Du har nu delt Media Player på tværs af din Windows Server 2008.

At dele Windows Media Player på dit Windows Server 2008-netværk er en god måde at dele musik mellem familie, kolleger eller medarbejdere. Udover at kunne dele musik, vil du også kunne dele video- og billedfiler. Dette kan være en god måde at distribuere vigtige demonstrationsvideoer eller tekniske billeder til andre medarbejdere på. Hvis du vil aktivere Windows Media Player-deling på Windows Server 2008, skal du installere Media Player fra de ekstra tjenester, og så bliver den tilgængelig som den ville på en almindelig computer.