Sådan synkroniseres Microsoft Outlook 2007 til Novell Groupwise 7.0

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Microsoft Outlook 2007. Guiden Konfiguration af startkonfiguration åbnes, hvor du bliver bedt om at konfigurere softwaren med en e-mail-server. Klik på 'Næste' på det første skærmbillede.

2.

Klik på 'Ja' på det første skærmbillede, og klik derefter på 'Næste'. Marker afkrydsningsfeltet 'Manuel konfiguration af serverindstillinger eller yderligere servertyper'. Klik på 'Næste'. Vælg 'Internet' fra servertyperne, og klik på 'Næste' igen.

3.

Indtast dine emailoplysninger, f.eks. Dit for- og efternavn og 'Svar til' email adresse. I rullemenuen 'Kontotype' skal du vælge 'IMAP' og indtaste dine indgående og udgående servernavne. Dette er Groupwise-serverne, der indeholder dine indbakke-e-mails. Indtast dit brugernavn og adgangskode i det tredje afsnit, der er mærket 'Logon Information.' Klik på 'Næste'.

4.

Klik på 'Afslut' på den sidste skærm. Outlook 2007 forbinder til serveren. Indtast dit Groupwise brugernavn og adgangskode igen, og klik på 'OK' for at synkronisere og downloade din email.

Selvom Microsoft Outlook 2007 almindeligvis anvendes med en Exchange-server, kan du også bruge den til at synkronisere med en Groupwise-e-mail-server. Groupwise er et produkt fra Novell, og det er en virksomhedsapplikation, der gemmer flere indbakke i e-mail-klienter. Outlook 2007-softwaren har brug for konfiguration for at oprette forbindelse til Novell Groupwise-serveren. Efter konfigurationen kan du sende og modtage e-mail fra netværksserveren.