Sådan synkroniseres med en Microsoft Exchange Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen, og klik derefter på 'Alle programmer'. Klik på 'Microsoft Office' i programgrupperne og klik derefter på 'Microsoft Outlook.' På den første popup-skærm, klik på 'Ja' for at fortælle den software, du vil konfigurere en konto.

2.

Indtast din e-mail-adresse i den næste skærms tekstboks. Klik på 'Næste'. Ved at indtaste e-mail-adressen til din Exchange Server søger automatisk opdagelse efter serveren på dit netværk og opdaterer automatisk dine Outlook-indstillinger.

3.

Klik på ' Afslut 'på den endelige konfigurationsskærm. En bekræftelsesmeddelelse vises, der fortæller dig, at Exchange-indstillingerne er færdige.

4.

Klik på knappen' Send / Receive 'på din Outlook-software efter guiden lukker. Du synkroniserer med serveren, downloader uåbnet e-mail og sender nogen af ​​dine udgående meddelelser.

Både Outlook og Exchange Server er produkter udviklet af Microsoft. Exchange Server indeholder e-mailen, indtil Outlook-e-mail-softwaren er konfigureret til at synkronisere med den. Når du synkroniserer Outlook med Exchange, gemmes den indgående e-mail på skrivebordet, og en af ​​dine udgående e-mails sendes via serverens rutefunktioner. Outlook beder dig om at konfigurere det, når du først åbner softwaren.