Sådan frigives en trådløs adapteradresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på menuen 'Start' i nederste venstre hjørne af skærmen.

2.

Klik på 'Kør' , og skriv derefter 'cmd' i det angivne tekstfelt. Hvis 'Kør' ikke er tilgængelig for dit operativsystem, skriv 'cmd' i søgefeltet og klik derefter på 'Kommandoprompt.'

3.

Skriv 'cd \ 'ved kommandoprompten, tryk derefter på' ENTER 'for at få adgang til rodmappen for din harddisk.

4.

Skriv' cd windows \ system32 \ 'i kommandoprompten , hvor 'windows' er den mappe, hvor operativsystemet er installeret, og 'system32' er den mappe, hvor netværksværktøjerne er placeret, og tryk derefter på 'ENTER' -tasten.

5.

< p> Skriv 'ipconfig / release * wireless *' i kommandoprompten, og tryk derefter på 'ENTER' for at udføre kommandoen. Denne kommando instruerer ipconfig-værktøjet til at frigive netværksadressen til en hvilken som helst enhed med et navn, der indeholder ordet 'trådløs', som vil indeholde standardnavnet på den trådløse netværksforbindelse.

6.

< p> Skriv 'ipconfig' for at få vist netværksforbindelserne. Find den trådløse netværksforbindelse, som står under overskriften 'Ethernet-adapter Trådløs netværksforbindelse.' IP-adressen, subnetmasken og standardgatewayen vil være tomme (læsning af alle nuller), hvilket angiver, at den trådløse adapters netværksadresse er blevet frigivet.

Når du bruger en trådløs netværksenhed til at oprette forbindelse til et netværk, kan du blive udsat for et problem, hvis to netværksenheder forsøger at bruge den samme netværksadresse. For at løse dette problem skal en af ​​netværksenhederne 'frigive' netværksadressen. Slip IP-adressen (Internet Protocol) -adressen eller hardwareadressen til din trådløse netværksenhed ved at køre værktøjet 'ipconfig' fra operativsystemet til operativsystemet. Dette værktøj kan også bruges til at vise og forny netværksadresserne for de netværksenheder, der er installeret i din computer.