Sådan overvåger du et Linksys-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på Linksys-ikonet på proceslinjen, når du har installeret den cd, der fulgte med din Linksys-router. Dette åbner konfigurationsværktøjet, som vil lede dig gennem opsætningen.

2.

Se på den første side for at hente linkoplysninger. Du vil se 'Signalstyrke og linkkvalitet' nederst i monitorvinduet. Dette viser også status for din trådløse forbindelse, overførselshastigheden, kanalen og IP-adressen.

3.

Klik på menuknappen 'Site Survey' og postet der vil der være trådløse forbindelser til rådighed for tilslutning. Skift det netværk, du er tilsluttet til, klik på den nye forbindelse og tryk på knappen 'Connect' nederst.

4.

Klik på knappen 'Profil' for at tilføje ny profil og indstillinger. Alle tilgængelige profiler vises på denne fane, når de er oprettet.

Linksys er en trådløs router udviklet af Cisco. Det giver nem opsætning, state-of-the-art sikkerhed og kraftfulde dual-band-ydeevne. Din Linksys-router leveres med en 'Wireless Network Monitor', som giver dig mulighed for at kontrollere routers ydeevne. Det kan også oprette profiler, der har deres egne indstillinger og opretholde indstillingerne for flere forskellige trådløse konfigurationer. Det er nemt at konfigurere 'Wireless Network Monitor' ved at følge disse instruktioner.