Sådan forbinder du en Linksys Switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit modem til internetlinjen som angivet af din internetudbyder. Følg modemets instruktioner og manual for at forbinde modemet til internettet, hvis det ikke allerede er tilsluttet.

2.

Indsæt enden af ​​et Ethernet-kabel i modemet. Slut den anden ende til den første port på kontakten.

3.

Slut enden af ​​et andet Ethernet-kabel til den anden port på kontakten. Slut den anden ende til en af ​​de computere, du vil oprette forbindelse til kontakten og internettet. Følg dette trin igen for at forbinde alle de computere, du vil oprette forbindelse til kontakten.

4.

Slut Linksys-kontakten til stikkontakten. Den tændes bare, når den sluttes til stikkontakten og ikke har en strømafbryder.

5.

Tænd for computeren. Surf internettet på alle de computere, der er tilsluttet kontakten.

Når du har mere end en computer og ønsker en billig måde at bruge en internetforbindelse på, skal du overveje at bruge en Linksys-switch. En Linksys-switch har et let interface-system, der giver dig mulighed for blot at tilslutte den og begynde at dele en internetforbindelse. Det er en enhed, der håndterer data, der passerer igennem det, og kan bruges i små hjem eller kontor computernetværk for at dele en internetforbindelse. Den eneste ulempe ved Linksys-kontakten er, at den kun bruger et modem eller en router-IP-adresse til at dele, hvilket gør internetforbindelsen langsommere, når den bruges samtidigt på alle de tilsluttede computere.