Sådan installeres Netgear Print Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af printerkablet til parallelporten, der er mærket 'PRINTER' på printerserveren, og sæt den anden ende i printeren.

2 .

Indsæt den ene ende af et Ethernet-kabel i netværksporten på Netgear Print Server og den anden ende i en åben Ethernet LAN-port. Netgear-printerserveren tildeles automatisk en IP-adresse af router. Tryk og hold knappen 'Reset' på printerserveren i to sekunder. En statusrapport for serveren udskrives automatisk; det vil indeholde IP-adresse nummeret.

3.

Åbn en webbrowser, og indtast derefter printerens IP-adresse forud for 'http: //' i adresselinjen 'For eksempel,' http://192.168.1.25. 'Du bliver bedt om at indtaste et kodeord. Da et kodeord ikke er oprettet, skal du trykke på' Enter '. Netgear-opsætningsvinduet åbnes.

4.

Klik på 'Konfigurer server' fra listen i venstre side af vinduet. Indtast et navn til serveren og et kodeord i de relevante felter, og klik derefter på 'Gem'.

5.

Klik på 'TCP / IP' for at ændre printernetkortets IP-adresse. Klik på 'Trådløs', hvis netværket er en trådløs, og indtast derefter navnet på netværket i 'SSID (Service Set Identifier) ​​boks. Klik på knappen 'Gem'.

6.

Indsæt Netgear Print Server installations-cd'en i diskdrevet på en computer, der er tilsluttet netværket. Installationsguidenvinduet åbnes. Følg vejledningen fra guiden for at installere Netgear-driveren og installationsfilerne. Klik på 'Udfør', når guiden har fuldført installationen.

En Netgear Print Server er en enhed, der forbinder en printer til et netværk og tillader alle computere på netværket at dele udskrivningstjenester. Derfor eliminerer en printerserver behovet for at købe en printer til hver computer på dit netværk. Dette vil hjælpe dig med at spare plads og penge. For at installere en Netgear-printerserver på dit netværk skal routeren have en ledig Ethernet-port, som serveren kan oprette forbindelse til.