Router Internet Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbindelser

Det første skridt, der skal tages, er at sikre, at alle forbindelser mellem modem, router og computer er lavet. Modemet og routeren skal være forbundet til hinanden, og computeren skal være tilsluttet routeren, enten trådløst eller via kabler. Alle tre skal også sluttes til en stikkontakt.

Netværksindstillinger

Hvis problemet er i computeren, er det muligvis ikke konfigureret til at modtage forbindelsen. Kontroller computerens netværksindstillinger for at sikre, at den er tilsluttet det ønskede netværk. Hvis du ikke kan tilslutte computeren til dit netværk, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.

Problem med trådløse routere

Hvis du har problemer Med en trådløs forbindelse kan der være miljøforstyrrelser. Flyt routeren og / eller computeren væk fra materialer, der afspejler signaler, som metal eller materialer, som absorberer signaler, som beton. Internet routere hjælper til at forbinde flere netværk og computere, hvilket gør internetforbindelser til at fungere hurtigere og mere effektivt. Men hvis forbindelsen ikke virker, tilføjer routeren et andet område for at tjekke for et problem.