Sådan opsættes en netværksbro ved hjælp af en D-Link Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk kabelmodemet ud af stikkontakten, og tilslut derefter kablets Ethernet-udgangsport til Ethernet-indgangsporten på bagsiden af ​​D-Link-trådløs router ved hjælp af Ethernet-kablet . Tilslut både routeren og kabelmodemet, når enhederne er tilsluttet.

2.

Opret forbindelse til det trådløse netværk ved hjælp af en computer med et trådløst netværkskort ved at klikke på det trådløse netværk Netværksikon på proceslinjen. Klik på dit netværk for at tilslutte dig netværket.

3.

Slut D-Link Network Bridge til computeren ved hjælp af det andet Ethernet-kabel. -Link Network Bridges strømkabel til en stikkontakt for at tænde enheden.

4.

Åbn menuen 'Start', og klik derefter på 'Netværk'.

5.

Klik på D-Link Network Bridge på netværksskærmen.

6.

Drej D-Link Network Bridge over og find PIN-koden, der er placeret på enhedens etiket. Indtast PIN-koden, når operativsystemet kræver det.

7.

Indtast det navn, du vil navngive dit netværk, og klik derefter på 'Næste'.

8.

Indtast en adgangskode, der giver brugerne adgang til netværket og forhindre uautoriseret adgang. Klik på 'Næste', når du er færdig med at fuldføre netværksbroinstallationen.

9.

Afbryd netværksbroen fra computeren, og flyt derefter enheden til den placering, den vil blive permanent placeret.

10.

Tilslut den enhed, som du gerne vil oprette forbindelse til netværket til den trådløse bro ved hjælp af Ethernet-kablet for at fuldføre installationen.

D-Link routere kan forbinde flere enheder til internettet ved hjælp af en enkelt internetkilde. I nogle tilfælde kan du være i en situation, hvor en enhed, såsom en spillekonsol eller kabelkasse, kræver en internetforbindelse, men ikke har en trådløs netværksadapter. Heldigvis kan du bruge en D-Link-enhed til trådløst at oprette forbindelse til din router og derefter give en internet- eller netværksforbindelse til enhederne ved hjælp af et fysisk Ethernet-kabel.