Sådan tilsidesættes indholdsfiltret på en TZ 180

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser på en hvilken som helst computer og få adgang til mySonicWALL-managementtjenesterne (se Ressourcer). Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på 'Send'.

2.

Klik på 'Sikkerhedstjenester' i venstre side af skærmen og vælg 'Indholdsfilter.'

3.

Anbring et afkrydsningsfelt ud for 'Aktivér CFS-ekskluderingsliste.'

4.

Klik på knappen 'Tilføj'. Egenskaben 'Tilføj CFS Range Entry' vises.

5.

Angiv rækkevidden af ​​IP-adresser til de computere, du vil ekskludere fra indholdsfiltret. Indtast IP-adressen på den første computer i feltet 'IP-adresse fra'. Indtast den sidste computerens IP-adresse i feltet 'IP-adresse til'. Dette udelukker alle computere med IP-adresser, der falder inden for det angivne område fra indholdsfiltret.

6.

Klik på 'OK'. Gå tilbage til siden 'Indholdsfilter' og klik på 'Acceptér' for at gemme ændringerne.

Tips og advarsler

  • Hvis du er usikker på IP- computer, klik på 'Start' på den computer og indtast 'cmd' i søgefeltet. Tryk på 'Enter' og indtast derefter 'ipconfig' i kommandolinjen og tryk 'Enter'. IP-adressen vises.
  • SonicWALL TZ 180 er en Unified Threat Management (UTM) netværksenhed, der er designet til brug i hjemmet eller i mindre kontorer, som gør det muligt for administratoren at kontrollere netværksadgang til internettet. TZ 180 understøtter et indholdsfilter, der overvåger og filtrerer indhold fra bestemte websteder eller typer af hjemmesider. Af og til kan det være nødvendigt at tilsidesætte indholdsfiltret og tillade bestemte computere på netværket at fungere uden begrænsningerne i indholdsfiltret. Du kan opnå dette ved at logge ind på mySonicWALL-styringstjenesterne og tilføje computere til listen med indholdsfilter ekskludering.