Sådan tilsluttes en bærbar pc til et skrivebord ved hjælp af DSL med et WiFi-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at begge computere er tilsluttet til internettet. Du behøver ikke internettet til at oprette et hjemmenetværk, men det er den eneste måde at gøre det uden fysisk at forbinde begge computere til hinanden.

2.

Klik 'Start' -knappen.

3.

Klik på 'Kontrolpanel.'

4.

Vælg 'Netværk og internet. '

5.

Klik på' Netværk og delingscenter '.

6.

Find linket til' Konfiguration af forbindelse eller netværk 'i venstre sidefelt.

7.

Klik på' Konfigurer en trådløs router eller adgangspunkt 'for at hente guiden.

8.

Vælg dine foretrukne indstillinger, og følg instruktionerne i pop op-vinduet med guiden. Sørg for, at din netværksplaceringstype er indstillet til privat, eller hvem som helst kan få adgang til dine filer ved hjælp af din internetforbindelse. Indstil fildeling og printerdeling til 'Til'.

9.

Gentag ovenstående trin for den anden computer. Dette trin kan være unødvendigt for computere, der kører Windows 7, men du skal gøre det for enhver computer, der kører Vista eller XP.

At kunne dele data mellem dit skrivebord og din bærbare computer kan spare dig meget tid over alternativet at brænde filer til en disk eller et flashdrev, og derefter overføre dem til den nye computer. Med et hjemmenetværk kan du få adgang til filer fra hver computer, uanset hvilken du er på dengang. I stedet for at køre til skrivebordet for at finde den fil, du har gemt til arbejde, kan du få adgang til den fra den bærbare computer og spare dig selv et bundt tid.