Wireless Computer Won 't Opret forbindelse til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Verifikation af modem og router s Tilslutning til internettet

1.

Se på lysene på forsiden af ​​modemet. Indikatorlampen for internet eller WAN skal være tændt og vil sandsynligvis blinke intermittent for at vise, at trafikken overføres via forbindelsen. Hvis dette lys er slukket, har modemmet ikke forbindelse, og du skal kontakte din internetudbyder.

2.

Se på lysene på forsiden af ​​routeren efter at have verificeret, at modemet har en internetforbindelse. Indikatorlampen for internet eller WAN skal igen tændes og sandsynligvis blinker for at vise, at trafikken overgår forbindelsen. Dette lys er ude, kontroller, at din kabelforbindelse mellem modemet og routeren er korrekt tilsluttet. Ethernet-porten på modemets bagside skal være forbundet til internet- eller WAN-porten på bagsiden af ​​routeren. Hvis dette er korrekt, men stadig ingen indikatorlys, skift kablet med en anden, da kablet kan være dårligt.

3.

Tilslut din laptop 's Ethernet-port til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren. Åbn en webbrowser og se om du kan surfe på internettet. Hvis ikke, prøv at genstarte routeren og modemet, og gentag dette trin. Hvis du stadig ikke har nogen forbindelse, skal du kontakte din tjenesteudbyder.

Bekræft computerens trådløse forbindelse til routeren

1.

Klik på netværksikonet nederst til højre på skærmen. Ikonet ser ud som to små computerskærme, den ene bag den anden. Klik derefter på 'Connect eller Disconnect' i det lille vindue, der vises.

2.

Klik på knappen for at opdatere listen over tilgængelige trådløse netværk. Klik på det netværk, du vil oprette forbindelse til i listen, og klik på knappen 'Connect'. Computeren forsøger at etablere en forbindelse. skal du være sikker på at du er tæt nok til routeren for at få et stærkt signal. Kontrollér også på routeren, at MAC-adressefiltrering ikke er aktiveret. Dette kan forhindre nye computere i at forbinde, indtil de tilføjes til tilladelseslisten.

3.

Åbn din webbrowser. Når du har bekræftet forbindelsen fra routeren til internettet og har fået forbindelse til routeren, skal du sho uld kunne gennemse internettet.

Hvis din trådløse computer ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan der være flere årsager. Trinvise fejlfindingsprocesser hjælper dig med at bekræfte din forbindelse til den trådløse router og din routerens forbindelse til internettet. Når du først har etableret og verificeret disse to forbindelser, skal du kunne nå internettet fra din trådløse trådløse netværk computer.