Hvad er en POP3-serveradresse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

POP3 refererer til en mailserver, der bruges til indgående mail. Det giver et midlertidigt sted for e-mails, der skal gemmes, indtil brugerne er forbundet til e-mail-serveren via internet, Ethernet eller Virtual Private Network (VPN) -forbindelse. Når brugere forbinder, downloades beskederne fra serveren.

Betydning

POP3 refererer til den server, der modtager meddelelser, men sender ikke meddelelser; Dette gøres af IMAP-serveren (Internet Message Access Protocol). Når meddelelsen er downloadet på brugerens ende, slettes den på serverens side.

Overvejelser

Ikke alle e-mailudbydere er forbundet via POP3 / IMAP. Du kan oprette en POP3 / IMAP email-konto ved at gå til dit 'Kontrolpanel' og klikke på 'Email Manager' proceslinjen. Derfra klikker du på 'Opret ny boks' og indtast detaljerne på fanen til oprettelse af e-mail. Hvis du allerede har POP3 email og ønsker at kende adressen, skal du kontakte din e-mail-udbyder. En POP3-serveradresse giver dig mulighed for at modtage e-mails. POP3 refererer til Post Office Protocol Version 3 og er en type postserver, der midlertidigt gemmer din email, indtil den åbnes og læses på din personlige computer.