Linksys Wusb100 Instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt Linksys installations-cd'en i computerens diskdrev. Hvis installationsprompten ikke vises automatisk, skal du navigere til 'Computer' i menuen 'Start' og dobbeltklikke drevet indeholdende cd'en.

2.

Klik på 'Næste' og vælg 'Jeg accepterer aftalen.' Vælg 'Næste' og vent på, at driversoftwaren skal afslutte installationen. Tilslut WUSB100 til enhver åben USB-port på din computer, når installationsvejledningen viser et billede af enheden, der er tilsluttet en USB-port.

3.

Vælg 'Næste' og klik på ' Ja 'for at få Linksys-softwaren til automatisk at søge efter nærliggende trådløse netværk. Klik på navnet på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og vælg 'Connect'. Skriv netværksens sikkerhedsnøgle, hvis den bruger en, og tryk 'Enter'.

4.

Vælg indstillingen mærket 'Mit netværk er ikke på denne liste', hvis du forsøger at oprette forbindelse til et skjult trådløst netværk. Klik på 'Connect to Hidden' og 'Next'.

5.

Skriv navnet på det skjulte trådløse netværk i tekstfeltet og Vælg 'Næste'. Indtast netværkssikkerhedsnøglen og vælg 'Næste'. Vælg 'Afslut' for at etablere forbindelsen og få adgang til netværket.

Tips og advarsler

  • Din computers firewall kan indlæse en advarselsmeddelelse på skærmen, når du forsøger at oprette forbindelse til et netværk via Linksys-softwaren. Klik på 'Tillad' for at tillade Linksys-softwaren at fungere via din firewall.
  • Linksys-netværkssoftwaren indlæses automatisk, når du starter din computer og indeholder i ikonet i systembakken nederst til højre skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet, hvis du skal ændre det netværk, du er tilsluttet eller afbryde fra et netværk.
  • Slut WUSB100'en til din computers USB-port, indtil installationsguiden beder dig om at gøre så. Hvis du tilslutter enheden tidligere end du bliver bedt om, skal du fjerne enheden, afinstallere softwaren og geninstallere softwaren.
  • Du skal lade adapteren være tilsluttet computerens USB-port i orden at fortsætte med at sende og modtage data via den trådløse forbindelse.
  • Trådløse netværk tager meget af arbejdet ud af hjemmenetværk, så du kan dele en internetforbindelse på tværs af flere computere uden at køre en række forvirrende kabler. Ikke alle computere har et trådløst netværkskort, hvilket betyder at du måske skal bruge en adapter som Linksys WUSB100. For at surfe på internettet via et trådløst netværk skal du installere den netværkssoftware, der følger med adapteren, og vælge et par valgmuligheder.