Sådan Reset en Westell adgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt et papirclips eller en spids genstand ind på bagsiden af ​​modemets forsænket nulstillingsknap i 10 eller flere sekunder. Alle lysene på modemet blinker og genstarter og informerer dig om modemet er blevet nulstillet.

2.

Gennemse http://192.168.1.1 i din webbrowser. Indtast brugernavnet 'admin' og password 'password', hvilket er standardbrugernavn og adgangskode til Westell. Hvis brugernavnet og adgangskoden ikke virker, skal du se brugervejledningen til din særlige Westell-model for at finde standardbrugeren og adgangskoden.

3.

Gå til sikkerhedsindstillingerne og skift brugernavn og adgangskode, når du er logget ind. Afhængigt af din internetudbyder kan den måde, hvorpå du får adgang til adgangskodeindstillingerne, være anderledes. Hvis du f.eks. bruger Verizon med din Westell modem, vil den første side af brugerindstillingerne give dig mulighed for at ændre adgangskoden.

Hvis du er usikker på, at adgangskoden er brugt til adgang til dit Westell-modem, er sikkerheden for dit trådløse netværk kompromitteret. Hvert Westell-modem leveres med et standardbrugernavn på 'admin' og et kodeord med 'adgangskode'. Hvis du har ændret dit kodeord og glemt hvad det er, skal du nulstille hele netværket til fabriksindstillingerne, så standardadgangskoden er accepteret. Processen med at nulstille dit kodeord tager mindre end et minut, men det kræver, at du konfigurerer dit trådløse netværk.