Sådan tilføjes en mail til Microsoft Exchange Server med VBS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Klik på 'Alle programmer', og klik derefter på 'Tilbehør'. Klik på 'Notesblok', som åbner en teksteditor.

2.

Opret postkasseobjektet. Objektet indeholder alle funktioner og egenskaber til oprettelsen af ​​dine postkasser. Skriv følgende kode i Notepad:Indstil oIADS = GetObject ('LDAP: // RootDSE')

nc = oIADS.Get ( 'defaultnamingcontext')

Indstil oIADSUser = GetObject ('LDAP: // CN = Brugernavn, CN = Brugere,' u0026 amp; nc)

Indstil mail = oIADSUser

3.

Konfigurer brugerkontoen på computeren. Variablen, der oprettes, bruges til at opsætte Exchange-postkasseoplysninger. Dette opnås ved hjælp af kommandoen 'SetInfo'. Skriv følgende kode i Notepad:oIADSUser.SetInfo

4.

Klik på 'File' i Notepad og 'Gem som.' Vælg 'Alle filer' i rullemenuen 'File Type'. Indtast 'mailbox.vbs' i 'Navn' tekstboksen. Klik på 'Gem' for at oprette og gemme konfigurationsfilen til VBS Exchange-mail.

Visual Basic Scripting (VBS) er et programmeringssprog, der bruges af netværksadministratorer til at oprette indstillinger på brugerens computere. Du skriver disse VBS-filer ved hjælp af et almindeligt tekstredigeringsprogram som Windows Notepad. Disse filer udfører og konfigurerer indstillinger på brugerens computer, så hver bruger har en ensartet opsætning på firmaets maskine. Denne tilgang kan bruges til at automatisere Exchange-postkasse opsætning, så brugerne behøver ikke konfigurere deres e-mail-klienter.