Sådan gendannes Sharepoint til ny server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sikkerhedskopier det gamle Sharepoint-websted ved hjælp af stsadm.exe. På den gamle server åbner en kommandoprompt og ændrer biblioteket til placeringen af ​​stsadm.exe-programmet ved at skrive 'C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ webserverextensions \ 12 \ BIN.'Skriv kommandoen 'stsadm --o backup --url u0026 lt; URL u0026 gt; -filnavn u0026 lt; Navn på backupfilen u0026 gt;' hvor 'u0026 lt; URL u0026 gt;' er det fuldt kvalificerede navn på det websted, du vil flytte, f.eks. 'https://www.mysite.com.'

2.

Konfigurer den nye server til at betjene gamle site. Installer den samme version af Sharepoint, herunder service packs, som blev installeret på den oprindelige server. Kør Sharepoint Configuration Tool til at forberede administration og indhold databaser. Hvis et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) blev brugt på den oprindelige server, skal du sikkerhedskopiere det og installere det med certifikaterne Internet Information Server for den nye server.

3.

Gendan Det gamle site bruger stsadm. På den nye server åbner en kommandoprompt og ændrer biblioteket til placeringen af ​​stsadm.exe-programmet ved at skrive 'C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ webserverextensions \ 12 \ BIN.'Skriv kommandoen 'Stsadm --o import --url u0026 lt; URL u0026 gt; -filnavn u0026 lt; FileName u0026 gt; .cmp,' hvor u0026 lt; URL u0026 gt; er det fuldt kvalificerede navn på det websted, du vil bruge på den nye server.

4.

Bekræft, at gendannelsen lykkedes. Start en webbrowser på en Internet-klar computer, og naviger til adressen på den nye server.

Tips og advarsler

  • Sikkerhedskopierings- og gendannelsesprocesser kan tage en betydelig mængde tid afhængigt af indholdsdatabaseets størrelse og om indholdsdatabasen er hostet på samme server som Sharepoint.
  • Det er almindeligt, at IIS taber bindingen for webcertifikatet til port 443 for det nye Sharepoint-websted efter genoprettelse fra en backup. Løs dette ved at åbne IIS-administrationsværktøjet, højreklikke på Sharepoint-siden og vælge 'edit bindings'. Klik på port 443 og vælg certifikatet fra rullemenuen certifikater.
  • Virksomheder samarbejder og deler dokumenter ved hjælp af Microsofts Sharepoint-server på grund af sin fleksibilitet og nem administration. Sharepoint-administratorer kæmper dog ofte med at ændre serverkonfigurationen eller flytte Sharepoint-websteder fra et sted til et andet. Gør det nemt at flytte eller omkonfigurere din Sharepoint-server lettere ved ved hjælp af stsadm.exe kommandolinjeværktøjet til at gendanne dit Sharepoint-websted til en ny server.