Definition af Wireless Computing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Guglielmo Marconi, opfinderen af ​​den trådløse telegraf, krediteres bredt med at udvikle trådløs databehandling. Han sendte og modtog sin første radiobølge i 1895. Uden radiobølger ville trådløs computing aldrig have udviklet sig til hvad det er i dag. Selv med Marconi, der får så meget kredit, er ingen person ansvarlig for at opfinde denne form for beregning.

Cloud Computing

Cloud computing giver adgang til computere, der ikke er synlige. Dette har været en velsignelse for små, bærbare trådløse enheder. Cloud computing gør det muligt at få ekstra computerkapacitet på et øjebliks varsel, på en enhed som en smart telefon.

Fordele

Du er ikke bundet til et sted med din computer. Du kan bruge din computer hjemme hos Kontoret, i biblioteket, i din bil eller hvor som helst trådløst er tilgængeligt. Du kan bruge trådløs til at forbinde mange andre enheder til internettet, såsom mobiltelefoner, MP3-afspillere og endda biler. Cloud computing giver dig også mulighed for at bruge store databaser på små enheder. Trådløs computing bruger en mus, tastatur og andre input enheder uden ledninger eller kabler forbundet til dem. Det refererer også til at forbinde en computer til internettet uden ledninger eller kabler; signaler transmitteres over radiobølger.