Instruktioner For et Linksys trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fysisk opsætning

1.

Slut Linksys-ledningen til stikkontakten. Sæt derefter det i router. Lad det sidde i cirka 10 sekunder.

2.

Tilslut en Ethernet-kabel fra telefonstikket til 'Internet' -porten på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Indsæt derefter en Ethernet-kabel i en af ​​portene på routeren og ind i computeren.

3.

Gå online og skriv 'http://192.168.1.1' i adresselinjen på din computer. Når der vises en side, der spørger om dit brugernavn og adgangskode, skal du skrive 'admin' til begge. Den grundlæggende installationsside kommer op.

Programmeringsopsætning

1.

Indtast dit foretrukne sprog øverst på Linksys-installationssiden. Ved 'Internetopsætning' vælges 'Automatisk konfiguration - DHCP', medmindre din internetudbyder siger andet. Spring over 'Værtsnavn' og 'Domænenavn'. Endelig skal du vælge 'Auto' til 'MTU'.

2.

Find ud af din 'IP-adresse' og din 'Subnet Mask', som du skal få fra din internetleverandør . Udfyld også din URL-adresse i bunden af ​​dette afsnit som 'http://WRT400N.com.'

3.

Klik på 'aktiveret' for 'DHCP-serveren. ' Indstillingen for 'Start IP-adresse' afhænger af oplysningerne fra internetudbyderen. For 'Det maksimale antal brugere' skal du vælge '50'. Endelig skal du justere tiden i forhold til din tidszone, og om nødvendigt kontrollere 'ændringerne i sommertid'.

4.

Tilslut andre computere til routeren på en trådløs måde ved at finde computerens netværkssymbol for dem. Det er normalt øverst til højre eller nederst til højre på skærmen, og er ofte en trekant. Klik på det og en række netværkssystemer skal dukke op. Klik på 'Linksys', og du bør være klar til at søge.

Tips og advarsler

  • Hvis routeren nogensinde holder op med at arbejde, skal du bare tage den ud af stikkontakten og vente 10 sekunder og tilslutte det tilbage kan det løse problemet. Hvis det ikke virker, hjælper genstart af computeren ofte. Eller gør begge dele.
  • Hvis du er træt af at sidde fast på et enkelt skrivebord til at arbejde på eller bruge internettet, kan du bruge en trådløs router og gå online fra alle hjem og kroge af dit hjem. Linksys er en populær og højtrangeret hjemmerouter. talrige modeller, herunder Linksys WRT400N, kan du bruge til at oprette og køre et trådløst netværk.