Sådan tweak trådløse indstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skift trådløse adapterindstillinger

1.

Klik på 'Start', skriv 'Device Manager' i søgefeltet og klik derefter på 'Enhedshåndtering.'

< p> 2.

Dobbeltklik på 'Netværksadaptere', højreklik på den trådløse adapter, du vil tilpasse, og klik på 'Egenskaber'.

3.

Klik på fanen 'Avanceret', klik på en valgmulighed under 'Ejendom' og derefter ændre indstillingen i 'Værdi' boksen for at ændre indstillingen for den pågældende ejendom. Hvis du f.eks. Vil bruge mere strøm til din trådløse adapter, skal du klikke på egenskaben 'Transmit Power' og derefter vælge 'Højeste' indstillingen.

4.

Klik på 'Ok' 'Når du er færdig med at foretage ændringer.

Skift trådløse routerindstillinger

1.

Klik på' Start ', skriv' cmd 'i søgefeltet og tryk 'Gå ind.' Kommandoprompten vises.

2.

Skriv 'ipconfig / all' i kommandolinjen og tryk 'Enter'. Netværksoplysninger vises. Find den værdi, der er angivet som din trådløse adapter 's' Standard Gateway. '

3.

Åbn en webbrowser, skriv' Standard Gateway 'nummeret i adresselinjen og tryk på' Indtast. 'Indtast dit netværks brugernavn og adgangskode i den prompt, der vises, og klik derefter på' Ok 'eller tryk' Enter. 'Du vil blive logget ind på din router s administrative opsætningsområde. Router indstillinger kan ændres og justeres ved hjælp af panelet.

4.

Klik på de tilgængelige menuer, skift en indstilling eller valgmulighed, som du vil ændre, og vælg derefter for at gemme ændringerne før du lukker vinduet. (Menuer og indstillinger varierer fra en router til en anden.) Der vil typisk være en let synlig 'Gem indstillinger' 'Gem' eller 'Anvend' -knappen i hver menu, som du kan klikke for at gemme indstillinger ændres.

Tips og advarsler

  • Forøgelse af strømmen til den trådløse adapter kan forbedre den trådløse funktion.
  • Nogle routere giver brugerne mulighed for at deaktivere den indbyggede firewall ved hjælp af det administrative panel.
  • Trådløst netværk er en fælles måde at dele en enkelt internetforbindelse mellem flere computere, mobilenheder eller andre Wi-Fi-aktiverede enheder som spil systemer. Trådløse netværk bruger radiofrekvensbølger til at sende information; Hver enhed, der er tilsluttet et trådløst netværk, skal have en trådløs adapter, der kan registrere trådløse signaler. Trådløse adaptere kan have indstillinger, som kan ændres eller justeres for at ændre måden, som enheden fungerer på. Trådløse routere har også administrative opsætningsværktøjer, som kan bruges til at ændre forskellige trådløse muligheder.