Sådan tilslutter du en trådløs USB-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken for din trådløse adapter i din bærbare computers diskdrev. Automatisk afspilningsmenu for denne disk skal vises automatisk. Vælg 'Næste' for at starte installationen. proces.

2.

Vælg den filplacering, hvor du vil installere din trådløse adapter software, og vælg derefter 'Næste' for at fortsætte. Hvis du bliver informeret om, at udgiveren af den software, du installerer, ikke kan verificeres, vælg 'Installer' for at installere softwaren alligevel. Efter installationen bliver du bedt om at tilslutte din USB-adapter.

3.

Tilslut USB-ledningen, der kommer fra adapteren til en ledig USB-port på din bærbare computer. Vælg 'finish' knappen for at afslutte installationen og vent på, at guiden 'Found New Hardware' vises.

4. < / p>

Vælg 'Find og installer driver software'. Hvis du får en hurtig besked om at udgiveren af ​​de drivere, du installerer, ikke kan verificeres, skal du vælge 'Installer' indstillingen i stall driverne alligevel. Når denne installation er færdig, vil dit USB-drev være klar til brug med din bærbare computer.

Trådløse USB-adaptere kan bruges til at forbinde trådløse bærbare computere til enhver trådløs router. Ved hjælp af adapteren kan den bærbare computer oprette et trådløst netværk med den tilsluttede router og oprette forbindelse til internettet som en del af et lille trådløst netværk. Hvis du ønsker at tilslutte en USB-adapter til din bærbare computer og lave dit eget trådløse netværk, er processen enkel.