Sådan tilsluttes syv computere til en USB-printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret den fysiske netværksforbindelse for de syv computere ved at vedhæfte hver til en router ved hjælp af et Ethernet-kabel eller ved at registrere et trådløst router punkt ved hver computer.

2.

Slut USB-printeren til USB-porten på en af ​​de computere, der er tilsluttet netværket. Tillad, at Windows genkender printeren, og bekræft printerens tilgængelighed ved at kontrollere, om printeren er til stede i printerafsnittet på kontrolpanelet, der åbnes ved at trykke på knappen 'Start' i Windows.

3.

Indstil netværket for alle computere til hjemmenetværket. Få adgang til netværksindstillingerne for hver computer ved at højreklikke på netværksikonet i din proceslinje og vælge 'Åbn netværk og delingscenter'. Klik på det netværk, der er angivet under 'Se dine aktive netværk' og vælg 'Hjemmenetværk'.

4.

Opret en hjemmegruppe ved hjælp af en af ​​de syv computere ved at trykke på ' Start '-knappen og åbne' Kontrolpanel '. Skriv 'Hjemmegruppe' i søgefeltet øverst på kontrolpanelet, og klik på 'Hjemmegruppe'. Vælg 'Opret en hjemmegruppe' og følg de trin, der er angivet for at konfigurere en hjemmegruppe til dit netværk. Følg den samme proces for de andre seks computere, når du har oprettet hjemmegruppen, undtagen vælge 'Tilmeld dig en hjemmegruppe' i stedet for 'Opret en hjemmegruppe.'

5.

Gå til computer, der er vært for USB-printeren til netværket. Åbn hjemmegruppen og vælg 'Installer printer.' Anbring et afkrydsningsfelt i feltet ud for 'Printere', og klik derefter på knappen 'Gem ændringer'.

6.

Klik på meddelelsen 'Windows fundet en homegroup printer' der vises på de øvrige seks computere i netværket for at få adgang til printeren. Alle syv computere kan nu få adgang til printeren via installerede programmer.

Deling af en USB-printer er en omkostningseffektiv metode til at anvende printkraft på tværs af en række computere, der deler en fælles placering. For at dele printeren mellem syv computere --- uden at skifte USB-kablet, når en bruger kræver udskrivning --- skal du oprette et netværk og have en bruger vært til printeren. Når du først har oprettet netværket, Du kan få værtscomputeren til at dele printeren blandt netværksbrugerne, hvilket giver alle syv computere adgang til USB-printeren til enhver tid.