Hvorfor er min Wi-Fi USB-adapter, der arbejder med Windows Vista?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Overvejelser

Det vigtigste er at kontrollere hos fabrikanten, at din Wi-Fi-adapter er kompatibel med Windows Vista. Download den nyeste Vista-enhedsdriver fra internettet for at sikre, at du har den nyeste software til enheden.

Opløsning

Det er bedst at afinstallere den trådløse adapter software fra din pc og genstarte installation fra bunden ved hjælp af den mest opdaterede enhedsdriver. Hvis du stadig har problemer med enheden, kan der være et hardwareproblem.

Fejlfinding

Du kan fjerne flere problemer med simpel fejlfinding. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et bestemt netværk, skal du prøve at oprette forbindelse til et andet netværk for at se, om problemet er unikt for et enkelt trådløst netværk. Hvis det trådløse netværk er krypteret, skal du sørge for at bruge den korrekte adgangskode. Du kan også forsøge at installere den trådløse adapter på en anden computer for at udelukke et kompatibilitets- eller operativsystemproblem. Der er forskellige grunde til, at din USB-trådløse adapter muligvis ikke fungerer på din Windows Vista-maskine. Der kan være hardware- eller softwareproblemer eller et problem med Vista-kompatibilitet.