Sådan fejlfindes en Netgear 2.0 trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk netværksadapteren ud af computeren, mens computeren er slukket. Start computeren uden adapteren. Klik på 'Start', højreklik på 'Computer' og klik på 'Egenskaber'. Dette åbner boksen 'Systemegenskaber'. Klik på 'Enhedshåndtering' i venstre rude.

2.

Højreklik på et listeobjekt, der har et gult udråbstegn på det. Hvis der ikke findes nogen, skal du dobbeltklikke på linjen 'Netværksadaptere' for at udvide den. Højreklik på hver linje, der er angivet under afsnittet 'Netværksadaptere', og klik på 'Afinstaller'. Luk alle åbne bokse og genstart computeren.

3.

Tillad, at computeren genstartes fuldt ud. Du vil bemærke, at meddelelser vises om ny fundet hardware. Tillad computeren at afslutte denne installationsproces. Når du er færdig, skal du tilslutte Netgear 2.0-netværksadapteren. Computeren vil igen gennemgå softwaren til den nye hardware fundet, i dette tilfælde netværksadapteren. Når denne installation er gennemført, skal din netværksadapter fungere.

Tips og advarsler

  • Besøg Netgear Support-webstedet (se Ressourcer) for at sikre dig Har den nyeste driver tilgængelig til din netværksadapter.
  • Trådløst netværk eller Wi-Fi er blevet en bestandig bestanddel af vores daglige liv, det være sig et teknisk liv eller ikke. Folk, der surfer på internettet, kan findes på mange parkbænke eller på fortovet cafeborde, der alle er forbundet med 'fremtiden' uden brug af ledninger. Men hvis en netværksadapter holder op med at virke eller aldrig starter i første omgang, erstatter frustration glæden ved internet surfing. Faktum er, at fejlfinding af en netværksadapter, især en USB-plug-in-version som Netgear 2.0, er meget nem og kan udføres i et par korte trin.