Sådan konfigureres en SSL IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows-serverens 'Start' -knap og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for at åbne konsollen til din website manager software.

2.

Dobbeltklik på ikonet 'Server certifikat' i centeroplysninger sektionen af IIS-manager. Klik på 'Komplet certifikatforespørgsel', der åbner et dialogvindue til din SSL-certifikatinstallation.

3.

Indtast placeringen af ​​SSL-certifikatet i den første tekstboks og indtast dit domæne s navn i den anden tekstboks. Klik på 'OK' for at afslutte ændringerne.

4.

Klik på linket 'Bindinger' til højre. Certifikatet er aktiveret, men Du skal nu binde det til domænenavnet på din IIS-server. Vælg 'HTTPS' fra den første rulleliste, og vælg derefter dit website navn i rullemenuen mærket 'SSL-certifikat.' Klik på 'OK'. Dette binder SSL-certifikat til hjemmesiden.

Internet Information Services (IIS) er en hjemmeside hosting applikation installeret på en Windows server computer. IIS giver dig mulighed for at konfigurere Secured Sockets Layer (SSL), som er en måde at kryptere dine website besøgende data på. Dette er vigtigt for websites, der er vært for personlige oplysninger til kunderne, eller hvis du har et log-in område. Kryptering beskytter dette Oplysninger fra at blive stjålet af identitetstyve og hackere.