Sådan synkroniseres med en FTP-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af Internet Explorer

1.

Åbn Internet Explorer.

2.

Klik på webadressens indtastningslinje og slet alt, hvad der er i det. Regelmæssige websteder bruger prefixet http: //, men synkronisering med en FTP-server kræver et alternativt præfiks.

3.

Indtast 'ftp: //' som præfiks til Din server efterfølges af resten af ​​adressen.

4.

Indtast eventuelle nødvendige personlige oplysninger, som f.eks. et brugernavn eller et kodeord, der er nødvendigt for at få adgang til serveren.

5.

Tryk på 'Enter' for at åbne serveren og længe på. Fra høre kan du tilføje, ændre eller slette flere filer ved at navigere gennem listen over tilgængelige mapper.

Brug af en FTP-klient

1.

Naviger til Download.net hjemmeside for at få adgang til flere gratis FTP-klientprogrammer (se Resources).

2.

Vælg en til at downloade som FTP Synchronizer Professional, JaSFtp eller Auto FTP Manager. Disse programmer blev oprettet med en grafisk brugergrænseflade, der gør det lettere at synkronisere med en FTP-server.

3.

Download programmet, installer det og åbent det, når det er færdigt med at installere. < /p>

4.

Indtast FTP-serveradressen i den relevante boks og tryk på 'Log på' for at starte forbindelsen. Indtast 'ftp: //' som præfiks til din server efterfulgt af resten af ​​adressen. Når du er tilsluttet, får du mulighed for at tilføje eller fjerne programmer fra serveren gennem programmerne gennemse og tilføje valgmuligheder.

5.

Vælg de filer, du vil synkronisere med serveren og gem ændringerne inden du forlader programmet.

Med fremkomsten af ​​ny teknologi og programmer kan folk opbygge og oprette deres egne personlige hjemmesider på internettet. Men ikke alle har råd til en personlig server, der er forpligtet til at være vært for mængden af ​​båndbredde, som et websted vil generere. Det er her, hvor filoverførselsprotokol (FTP) kommer ind. Synkronisering til en ekstern server via en FTP giver dig friheden til at ændre dit websted eller gemme filer til en fjernserver fra næsten hvor som helst.