Sådan Reset D-Link Administrator Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk D-Link-router.

2.

Find D-Link routerens 'Reset' -knap. skal være på bagsiden af ​​routeren. Knappen er forsænket på nogle modeller. Hvis din nulstillingsknap er forsænket, skal du få en tandstikker eller rettet papirklip.

3.

Tryk og hold 'Reset' -knappen i 10 sekunder. Din router's password sammen med alle de andre indstillinger er blevet nulstillet til fabriksindstillingerne.

Tips og advarsler

  • Der er ikke adgangskode til standardadministratorkontoen på D-Link routere. Indtast 'admin' som brugernavn og lad adgangskodefeltet være tomt.
  • En fabriksåbning vil returnere alle routers indstillinger til deres fabriksindstillinger. Brug kun denne metode som en sidste udvej.
  • Chancerne er, at din D-Link-router kun har en brugerkonto oprettet på den: Administratorkontoen. Da standardadgangskoder til netværksdirigere er ret nemme at komme forbi, anbefales brugerne ofte at ændre adgangskoden til administratorkontoen og forhindre uautoriserede brugere i at ændre routerens indstillinger. Fangsten er, at kun administratorbrugeren har tilladelse til at ændre administratoren adgangskode, så hvis du glemmer adgangskoden, er der ingen mulighed for at ændre det, undtagen ved at nulstille routeren til fabriksindstillingerne.