Hvordan reparerer jeg computerprotokol?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows-computeren 'Start' -knappen og klik på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter'. Endelig skal du klikke på 'Administrer netværksforbindelser.'

2.

Højreklik på ikonet 'Lokalt områdeforbindelse' og vælg 'Egenskaber'. Klik på protokollen, der forårsager problemet, og klik på 'Slet'. Klik på 'Ja' for at bekræfte, at du vil slette protokollen.

3.

Klik på 'Installer' for at starte geninstallationsprocessen. Vælg 'Protokol' og klik på 'Tilføj'. I protokollisten klik på den protokol, du har slettet tidligere, og klik på 'OK'.

4.

Genstart din computer. Geninstallationen af ​​protokollen erstatter eventuelle beskadigede filer og retter eventuelle protokolproblemer, der fik det til at fungere ukorrekt.

En computerprotokol er en form for meddelelser, der gør det muligt for din Windows-computer at dele filer, sende beskeder og få adgang til internetdomeiner. En protokol er en slags computersprog og det er en del af ethvert netværkssystem. Fejl opstår, hvis protokollens filer bliver ødelagte eller du ved et uheld sletter vigtige systemfiler, der bruges til at sende meddelelser på netværket. Hvis din protokol ikke virker på systemet, skal du geninstallere det på computeren.