Sådan Wire til Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find Ethernet-porten på din computer. Kablet ser ud som et telefonlinekabel kun dobbelt så stor som muligt. Kablet forbinder din computer med dit internet modem. Fjern Cat5-kablet fra Ethernet-porten på din computer.

2.

Slut kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Porten hedder 'WAN' (Wide Area Network.) Dette forbinder den trådløse router med modemet og sender internettet via routeren, og routeren sender det trådløst via Wi-Fi (Wireless Fidelity).

3.

Slut et Cat5-kabel til LAN-port (Local Area Network) port nummer 1, og tilslut derefter den anden ende af Cat5-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren. Dette er den samme port, du fjernede det andet Cat5-kabel fra. Hvis du ikke vil have din computer tilsluttet til routeren, skal du springe over dette trin.

Hvis du leder en Linksys-router til dit netværk, giver du dig selv mulighed for at oprette forbindelse til dit netværk med enten en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Installation af en Linksys-router i dit netværk er en grundlæggende forbindelse, som næsten alle kan gøre. Portene på en Linksys-router er alle mærket og nemme at identificere. Dette gør det lettere at oprette forbindelse til din Linksys-router.