Sådan får du adgang til internettet med trådløst trådløst kort og Wi-Fi-pladser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag din bærbare computer til et sted, der vides at have et Wi-Fi-hotspot. Ofte tilbyder biblioteker og kaffebarer disse tjenester gratis til deres besøgende.

2.

Aktivér laptopets trådløse netværkskort ved at tænde det med strømknappen. Denne knap er placeret på forsiden eller siden af ​​den bærbare computerens hylster. Når det er aktiveret, vil du højst sandsynligt se en LED-indikator.

3.

Gå til 'Start', og klik derefter på 'Opret forbindelse til'. Dette fører til skærmen 'Opret forbindelse til et netværk'.

4.

Vælg et Wi-Fi-adgangspunkt, der er mærket som 'Usikret' ved at dobbeltklikke på det. Nogle gange falder navnet på netværket sammen med navnet på den placering, der tilbyder Wi-Fi-tjenesten. Det skal tage mindre end et minut at fuldføre forbindelse til internettet efter afslutningen af ​​dette trin.

De fleste bærbare computere er nu udstyret med trådløse netværkskort, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi-hotspots. Wi-Fi-hotspots er offentlige steder, såsom biblioteker eller kaffebarer, der giver fri adgang til internettet til deres gæster. Hvis du aldrig har forsøgt at oprette forbindelse til internettet via et Wi-Fi-hotspot eller med dit bærbare computers trådløse netværkskort, skal du ikke bekymre dig. Denne indbyggede enhed til at få adgang til internettet er designet, så enhver bruger kan oprette forbindelse på alle offentlige steder, der tilbyder Wi-Fi.