Sådan indstilles et WPA-kodeord til Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til routerens konfigurationsside ved at åbne din webbrowser og indtaste routerns IP-adresse, der fulgte med routerens instruktionsmanual. Adressen vil generelt se sådan ud:http://192.168.1.15

2.

Indtast brugeren navn og kodeord med blev med router. Feltene er som standard indstillet til:Brugernavn: admin

Adgangskode: Admin

3. < / p>

Vælg 'Wireless' fra listen over faner, der dukker op, og vælg derefter 'Wireless Security.' En række felter, der skal udfyldes, vises med angivelse af sikkerhedsmodus, kryptering, adgangskode og nøglefornyelse.

4.

Indstil feltet 'Sikkerhedsmodus' til 'WPA -personlig 'eller en anden lignende tilstand. Sørg for at det har WPA-præfikset.

5.

Indstil feltet 'Kryptering' til 'TKIP.'

6.

Vælg den adgangskode, der skal bruges. Dette bør være en kombination af bogstaver, tal og symboler, der er nemme for dig at huske, men svært for andre at finde ud af.

7.

Indstil fornyelsestiden, helst på 3.600 sekunder.

Hvis du kører et trådløst netværk, uanset om du er hjemme eller på kontoret, er det særligt vigtigt, at du har det sikret. Et sikret netværk afskrækker hackere og beskytter data mod at blive udsat for offentligheden. Wi-Fi Protected Access (WPA) er en forbedret sikkerhedsstandard, der omfatter to krypteringsmetoder, Temporal Key Integrity Protocol (TKIP) og Advanced Encryption Standard (AES) for at levere et stærkt Wi-Fi-sikkerhedssystem. Oprettelse af WPA-adgangskode på en Linksys-router er simpel, og efter at den er oprettet behøver den ingen ekstra konfiguration for at sikre dit netværk.