Sådan logger du på en fjerncomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Alle programmer'. Klik på 'Tilbehør', og klik derefter på 'Eksternt skrivebord.' Dette åbner et dialogvindue for at logge på den eksterne computer.

2.

Indtast navnet på en fjerncomputer. Navnet på en Windows-computer findes ved at klikke på 'Start' ', højreklik på' Computer 'og vælg' Properties '. Klik på' Computer Name 'og se navnet i dette vindue. Hver computer på netværket har sit eget unikke navn.

3. < / p>

Klik på 'Connect'. Der åbnes et vindue på skrivebordet. Der vises en login-skærm. Dette er login-skærmen på den eksterne computer.

4.

Indtast dit brugernavn og adgangskode til login-skærmen. Tryk på 'Enter' for at logge på den eksterne computer. Fjerncomputerens skrivebord vises i dit terminalvindue. Du er nu logget på den eksterne computer, og du kan styre indstillingerne fra dit skrivebord.

Remote Desktop er et internt Windows-program, der giver dig mulighed for at logge på og styre enhver computer på netværket eksternt. Du skal have et brugernavn og en adgangskode på netværkscomputeren. Netværksadministratorer bruger Remote Desktop til at kontrollere og konfigurere netværkscomputere, men selv hjemmebrugere kan bruge det til at styre Windows-maskiner. Remote Desktop-softwaren er tilgængelig i Windows 7, Vista, XP og 2000.