Sådan opretter du D-Link Wireless Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Router

1.

Tilslut dit internetmodemnetværkskabel til WAN-porten på din D-Link-router.

2.

Tilslut en computer til D-Link-router ved hjælp af netværkskabel leveret af D-Link. Brug en af ​​portene mærket med et nummer. Tilslut strømkablet til routeren, og vent et minut, før det starter.

3.

Få adgang til din D-Link-routers administration panel. en webbrowser tjek din router s dokumentation for at bestemme den nøjagtige URL til at indtaste for din specifikke router.

4.

Indtast 'admin' som loginnavn og 'admin' som adgangskode efter opstart.

Gå til panelet 'Trådløst' og skift SSID fra standard til et navn, du vælger. Skift kryptering fra 'none' til 'WPA-V2 .

6.

Indtast en adgangskode til WPA-krypteringen. Denne adgangskode skal kræves af enhver computer, der ønsker at oprette forbindelse til dit netværk.

7.

Gå til panelet 'Admin' i afsnittet 'Værktøjer' og skift administratoradgangskoden.

8.

Gem dine indstillinger ved at trykke på 'Apply 'knappen og logge ud af D-Link admin panel.

Computer

1.

Dobbeltklik på din trådløse netværk indikator på dit operativsystem for at vise det eller de tilgængelige trådløse netværk.

2.

Vælg det trådløse netværk, du netop har oprettet.

3.

Indtast adgangskode, som du oprettede i trin 6 i det foregående afsnit for at oprette forbindelse til det trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Sørg for at vælge adgangskoder, der er vanskelige for andre at gætte, men nemt at huske.
  • Brug ikke WEP-kryptering, da den let omgåes og kan tillade, at computeren ikke er tilgængelig af ikke-autoriserede brugere.
  • D-Link fremstiller trådløse routere til hjemmebrugeren. De fleste af de konfigurationer, der er nødvendige for at oprette en trådløs forbindelse for at få adgang til internettet, udføres på routeren. Dit trådløse netværk skal sikres for at forhindre uautoriseret adgang til dine hjemmecomputere.