VoIP Security Issues

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Voice over internet protocol systemer (VoIP) behandler stemme som en anden form for data, men bruger avancerede voice-compression algoritmer til at fungere under ideel båndbredde. VoIP-systemer er i stand til at bære flere taleopkald end konventionelle netværkskredsløb. Det betyder, at en cyberattack kan tage ned netværket og aflytte indholdet af opkald. Det gør sikkerheden afgørende.

Ring Hacking

Hvis et VoIP-netværk ikke er ordentligt sikret med firewallsoftware samt yderligere beskyttelser, kan opkaldet tappes og skabe tab af privatliv. Under hacking-opkald kan en hacker f.eks. Erhverve adgang til økonomisk materiale, ændre telefonplaner eller overtage serviceplanen. Ved hjælp af vores eksempel kan dette føre til ikke kun et fald i kommunikationsfunktionerne, men også til skattemæssigt tab for forbrugerne.

DoS Attack

Et distribueret tjenestenegistrering (DoS) -angreb overlader netværkssystemer, der bruger adskillige trafik- eller serverkrav på den samme tid. En stigning i trafikken til en værtsserver ville hæmme behandlingen af ​​et VoIP-opkald. Et DoS-overgreb kan påvirke ethvert internetforbundet udstyr og opstår normalt gennem computerinfektioner eller andre typer af malware. En sikkerhedsforanstaltning for at undgå dette problem er at installere anti-spamware-software til at bevare et netværkets stabilitet.

SPIT

SPIT, som står for Spam over Internet Protocol, er en voksende fare for VoIP-teknologi. Hver VoIP-adresse har en IP-adresse spammere kunne bruge til at sende talebeskeder indeholdende computervirus. Stemme-mails kan resultere i identitetstyveri og forvride opkald på grund af den kraftige båndbredde, spærringen af ​​talemails forbruger.