Sådan tilføjes en printer til et login script

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på login scriptet på din Windows-server. Vælg 'Åbn med' og dobbeltklik på 'Notesblok.' Dette åbner dit login script i teksteditoren, så du kan redigere koden.

2.

Opret dit netværksobjekt. Netværksobjektet er en variabel, der indeholder alle funktioner og egenskaber, der er nødvendige for manipulation af desktop-tjenester. Tilføj følgende kode til dit login script:Set nw = CreateObject ('WScript.Network')

3.

< p> Tilføj printeren til klientcomputeren. Printerens oprettelse kræver navnet på den computer, som printerdriverne har installeret, og navnet på printeren. I det følgende eksempel tilføjes printeren 'myprinter' på 'workstation' -computeren til login-brugerens computer:nw.AddWindowsPrinterConnection '\\ arbejdsstation \ myprinter '

4.

Klik på Notepad-menuen' File 'og vælg' Save. 'Dette gemmer VBS kodeændringerne til brugerens login script.

Login scripts er filer, der udføres fra serveren, hver gang brugeren logger ind på netværket. Skripterne er skrevet i Visual Basic Scripting (VBS) sprog, hvilket er et sprog, der ligner den fulde version af Visual Basic. VBS-sproget giver netværksadministratorer mulighed for at tilføje printere, ændre adgangskoder, tilføje brugerrettigheder og ændre skrivebordets indstillinger. Disse scripts holder klientens computerindstillinger ensartede på tværs af netværket.