Sådan opsættes Bluetooth på en Gateway M-6312 Laptop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for den trådløse switch (placeret på venstre side af den bærbare computer). Denne switch er til trådløs og Bluetooth-funktioner. Hvis det er slukket, fungerer Bluetooth ikke.

2.

Kontroller proceslinjen i Windows helt til højre (ved uret) for at se et Bluetooth-ikon eller et Bluetooth-lys på
Hvis der ikke er noget Bluetooth-symbol eller lys, skal du trykke og holde tasten 'Fn' og 'F6' samtidig for at aktivere din Bluetooth. Slip samtidig.

3.

Klik på 'Start' og 'Kontrolpanel.' Find og klik på 'Bluetooth-enheder' -ikonet.

4.

Klik på 'Tilføj' i dialogboksen Bluetooth. En enhedsguiden vises. Følg vejledningen på skærmen. Sørg for, at din enhed og Bluetooth til din enhed er tændt.

5.

Klik på 'Min enhed er konfigureret og klar til at blive fundet.' Klik på 'Næste'. Windows søger efter enheden.

6.

Vælg den Bluetooth-enhed, du vil tilføje i den næste dialogboks. Klik på 'Næste'.

7.

Vælg, om du vil vælge en adgangskode eller ej for enhedens sikkerhed. Windows installerer derefter enheden. Når du er færdig, skal du klikke på 'Udfør'.

Tips og advarsler

  • Se og læs instruktioner for den enhed, du forbinder til din computer.
  • li> Hvis computeren ikke genkender din enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er på begge enheder. Opsætning og arbejde med Bluetooth på din Gateway M-6312 bærbar computer kunne ikke være nemmere. Bluetooth bruges til mange enheder, herunder computere. Det bruges også til at kommunikere med andre Bluetooth-aktiverede enheder som printere, mobiltelefoner, MP3 spillere, PDA'er, tastaturer og mus. Et af de primære formål er at erstatte brugen af ​​kabler som USB eller Firewire. Bluetooth giver mulighed for trådløs overførsel mellem disse enheder.