Sådan Fix XP Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem mærket for trådløst netværkskort installeret på din computer. Klik på 'Start' menuen og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Vælg 'Ydeevne og vedligeholdelse.' Vælg 'System'. Klik på fanen 'Hardware' og klik derefter på 'Enhedshåndtering.' Klik på boksen ved siden af ​​'Netværksadaptere' for at udvide menuen og vis dit mærke af trådløst netværkskort.

2.

Opdater driverne til dit trådløse netværkskort. Naviger til webstedet for producenten af ​​dit kort og find siden 'Support'. Find de senest daterede drivere til rådighed. Vælg 'Gem som' i download-boksen og gem driverne til din computer. Find din download og dobbeltklik for at starte installationen. Følg anvisningerne.

3.

Opdater firmwaren til din trådløse router. Bestem dit router mærke og model ved at henvise til software manualen, der fulgte med enheden. Følg de samme trin som angivet ovenfor for at opdatere det trådløse netværkskort.

4.

Reparér din trådløse forbindelse. Klik på 'Start' knappen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Vælg 'Netværksforbindelser'. Højreklik på ikonet, der svarer til dit trådløse netværk, og vælg 'Reparer' på pop op-menuen. Windows XP vil starte processen med at reparere din trådløse forbindelse.

Tips og advarsler

  • Fælles mærker til trådløse netværkskort og routere omfatter Netgear, D-Link og Linksys.
  • At kunne trådløst forbinde til internettet kan give bekvemmelighed, uanset hvad din livsstil kan være. Uanset om du tilslutter trådløst til forretning eller fritid, kan problemer med Wi-Fi-forbindelse være en hindring. Fastgørelse af en Windows XP trådløs netværksforbindelse kan ofte gøres ved at foretage nogle mindre justeringer på din computer.