Sådan aktiveres en trådløs radio

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', derefter 'Kontrolpanel' og vælg 'System og vedligeholdelse.' Klik på 'Enhedshåndtering' fra listen, og klik på den lille pil ved siden af ​​'Netværksadaptere' for at få vist listen over enheder. Dobbeltklik på enheden på listen, der indeholder ordene 'WiFi-adapter' eller '802.11.' En trådløs radio vil have disse ord i sit navn. Vinduet 'Egenskaber' for den trådløse radio åbnes. Hvis radioen er installeret og konfigureret, vil den angive: 'Denne enhed fungerer korrekt' i feltet Enhedsstatus under den generelle fane.

2.

Find den trådløse knap på din computer. Knappen har normalt et 'udsendende' antennikon det. På en bærbar computer er knappen placeret enten på siden eller på forsiden. I nogle mærker er knappen også 'F12-tasten'. På et skrivebord er knappen normalt placeret på forsiden af ​​computeren og er tydeligt synlig. Hvis du ikke kan finde knappen, skal du tjekke din brugervejledning.

3.

Tryk på den trådløse knap for at tænde den. Indikatorlyset ved siden af ​​knappen eller lyset i knappen tændes. Afhængigt af producenten af ​​din computer kan lyset ændre farve, når det er tilsluttet et trådløst netværk.

Computere kan oprette forbindelse til trådløse netværk ved at få adgang til det trådløse signal, der sendes af netværksens router. Dette gør det muligt for computeren at oprette forbindelse til netværkets ressourcer som andre computere, printere og internettet. For at oprette forbindelse til et trådløst netværk skal computeren have en trådløs radio installeret. Den trådløse radio henter den trådløse udsendelse og kan sende og modtage data over luften.