Sådan slår du en Cat-5e Jack

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Strimler omkring en og en halv time fra den ydre beklædning af Cat-5e Ethernet-kablet ved hjælp af en kabelstrimmel til at afsløre de fire par snoet ledninger indeni. Du må ikke beskadige eller beskadige nogen af ​​ledningerne.

2.

Tag dækslet af beskyttelsesdækslet ved at hylde det fra toppen af ​​stikket. Bemærk og bemærk farven kodede slots på toppen eller siden af ​​stikket. Bemærk at der er to farveskemaer mærket A og B. Du kan bruge en af ​​de to (A eller B) farveskemaer, forudsat at stikket i den anden ende af linjen anvender samme farveskema. Hvis der er en jack i den anden ende af linjen, skal du bruge det samme farveskema ved din ende.

3.

Rett ud de fire par ledninger og placér alle otte ledninger oven på keystone jacket. Vend ledningerne ind i deres korrekte slidser ved at matche hver farvekodet wire til den tilsvarende farvekodede slot ved at følge ordningen diskuteret i trin 2 ovenfor. Tryk hver ledning så langt ned i termineringssporene, som det vil gå ved hjælp af stansningsværktøjet, der fulgte med stikket.

4.

Afbryd overskydende ledning langs siderne . Udskift dækslet på topdækslet. Sæt stikkontakten på frontpladen fra bagsiden, med stikkontakten vendt opad, indtil den klikker på plads. Skru ansigtskonstruktionen på væggen ved hjælp af en skruetrækker.

Et Category-5e eller Cat-5e-kabel bruges til tilslutning mellem computere i et netværk. Den har fire snoet par ledninger inde, som er farvede hvid / orange, orange, hvid / grøn, blå, hvid / blå, grøn, hvid / brun og brun. Trådene i hvert par snoet sammen for at fremme støjundertrykkelse. Selv om Category-5e-kablet er blevet erstattet af Ethernet-kabler af kategori 6, anvendes Cat-5e-kabel stadig meget af computernetværk. Vide, hvordan du leder en Cat-5e jack og øger din tekniske viden om computere.