Sådan konfigureres Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfiguration af din Netgear-router

1.

Tilslut et ethernet-kabel fra bagsiden af ​​din computer til ethernet-porten på bagsiden af ​​din Netgear-router.

p> 2.

Åbn en webbrowser som 'Google Chrome' eller 'Internet Explorer.'

3.

Type: http: //192.168 .0.1 eller http://192.168.1.1 i adresselinjen i din browser og tryk på 'Enter.'

4.

Indtast standard brugernavn og adgangskode for at logge ind til din Netgear router konfigurationsside. Netgears fabriksindstillinger angiver brugernavnet til 'admin' og adgangskoden til 'password' eller '1234' for ældre routere.

5.

Klik på overskriften på øverst til venstre på router konfigurationssiden 'Setup Wizard.' Vælg 'Yes' og klik på 'Next'. Installationsguiden vil nu identificere hvilken type forbindelse du har og konfigurere din forbindelse automatisk.

6.

Klik på overskriften 'Router Status' + 'Vedligeholdelse.' Kontroller, at du er forbundet til internettet.

7.

Klik på en af overskrifterne på venstre side af siden. Herfra kan du konfigurere dine Netgear-indstillinger til at tilpasse din browseroplevelse.

Alle Netgear-routere er opbygget, så deres interne indstillinger kan skræddersys til forskellige brugers behov. Indstillinger spænder fra grundlæggende konfigurationer, såsom indholdsfiltrering og webstedsblokering til de mere avancerede konfigurationer, såsom port forwarding og port triggering. administratorer at holde deres internet browsing oplevelse synkroniseret med deres personlige, forretningsmæssige eller familieliv. Adgang til Netgears konfigurationsside er det første stop for at skabe et mere effektivt system.