Sådan løser du Windows Live DNS-problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start processen med at rense computerens DNS-cache. Åbn kommandopromptvinduet, indtast Kør-menuen (Start 'Kør'), skriv 'cmd' (uden anførselstegn ) og tryk på 'OK'.

Skriv 'ipconfig / flushdns' (uden citatmærker) i kommandopromptvinduet, og tryk på Enter. Når processen med at rydde DNS-cachen er afsluttet, skal du lukke vinduet Kommandoprompt.

3.

Åbn dine Windows Firewall-indstillinger og lav en undtagelse for Windows Live Messenger. Indtast vinduet 'Kontrolpaneler' (Start 'Kontrolpaneler'). I kontrolpaneler skal du klikke på 'Windows Security Center.'

4.

Naviger til 'Windows Firewall' i ' Windows Security Center. 'Hvis du modtager en besked om, at din firewall ikke er aktiv, kan den ikke være kilden til din DNS-fejl. Gå til trin 6.

5.

Klik på fanebladet 'Undtagelser' i 'Windows Firewall', og klik derefter på 'Tilføj program'. Find Windows Live Messenger i listen, klik på det og klik derefter på 'OK'. Afslut vinduet 'Windows Firewall'.

p> 6.

Slet din internetbrowsers cookies og historie. Åbn Internet Explorer, klik på 'Værktøjer' øverst til venstre i browseren og vælg 'Internetindstillinger.'

7.

Vælg fanen 'Generelt' i 'Internetindstillinger. ' Klik på knappen 'Slet' i kategorien 'Browsing History', vælg derefter 'Slet cookies' og 'Slet historik'. Luk din internetbrowser.

8.

Tal med din internetudbyder, hvis ingen af ​​de foregående trin løser problemet.

DNS, kort for Domain Name System, opretter et website navn for en tilsvarende IP-adresse. Mens IP-adresser er internetobjekter, som folk rent faktisk forbinder, når de får adgang til websteder, er det svært at huske IP-adresser. Brug af domænenavne, såsom http://www.webname.com, muliggør lettere adgang til websteder gennem et mindeværdigt navn i stedet for en lang række tal. En DNS-fejl opstår, når en bruger ikke kan oprette forbindelse til den IP-adresse, der er repræsenteret af et domænenavn. Det kan forekomme, når web browsing eller forsøger at bruge sådanne tjenester som Windows Live Messenger.