Sådan tilføjes en computer til en LynkSys Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilføj en computer til en Linksys-router

1.

Kontroller forbindelsen mellem Ethernet-ledningen til dit kabel eller bredbåndsmodem. Tilslut den anden ende af denne Ethernet-kabel til porten, der er mærket som 'WAN' eller 'Internet', som normalt er placeret på bagsiden af ​​din Linksys-router. Dit modem vil nu automatisk registrere Linksys Router-indstillingerne.

2.

Slut en ekstra Ethernet-kabel til den tilgængelige port på bagsiden af ​​din pc for at forbinde din computer.

3.

Tilslut den modsatte ende af Ethernet-ledningen til en af ​​de tilgængelige Linksys-porte, som normalt er mærket som tal (1, 2, 3, 4). Din computer vil automatisk oprette forbindelse til din internetforbindelse fra Linksys-router.

Manuelt oprette internetforbindelse til computeren

1.

Gå til startmenuen og få adgang til kontrolpanelet, hvis din router ikke automatisk registrerer dine netværksforbindelser.

2.

Vælg 'Netværk og delingscenter' fra listen over tilgængelige kategorier.

< p> 3.

Vælg 'Opret forbindelse eller netværk', og følg vejledningen på skærmen for at oprette en ny internetforbindelse fra din pc.

Tips og Advarsler

  • For at forhindre tab af vigtige data og filer i tilfælde af en fejl, skal du sikkerhedskopiere og gemme alle adgangskoder eller dokumenter vedrørende Linksys-routeren og din netværksforbindelse.
  • Brug af en Linksys-router gør det muligt for netværk at være vært for flere computere eller enheder med internettet, som f.eks. Spilkonsoller. Hver Linksys-router er vært for en anden mængde Ethernet-kabelporte baseret på routerens model. Tilføjelse af en computer til din Linksys-router er en simpel opgave, der skal tage højst fem til 10 minutter i alt for at fuldføre. For yderligere at redigere computerens netværksindstillinger tilbyder Linksys routere tilpasningsmuligheder og sikkerhedsværktøjer.