Måder at øge internet hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internetbrugere kræver hastighed. En hurtigere forbindelse gør oplevelsen mere fornøjelig, da den giver brugerne adgang til flere websider pr. Session. Det giver også en lang række andre fordele, herunder hurtigere downloads, jævnere streaming video og bedre svar på videospil. Øget internethastighed kan udføres på en række forskellige måder. Nogle vil kræve at bruge flere penge, mens andre kan udføres gratis.

Forbindelsesopgradering

Brugere, der stoler på langsommere internetforbindelser, kan fremskynde tingene ved at opgradere deres eksisterende forbindelser til noget hurtigere. Opkalds brugere kan opgradere til kabel-, trådløse eller DSL-forbindelser, som er tilgængelige fra de fleste internetudbydere. Disse tre muligheder giver forbindelseshastigheder mange gange hurtigere end hvad en standard opkaldsforbindelse tilbyder. Hvis du søger de hurtigste forbindelser til rådighed, er en opgradering til en T1 eller T3 fiberoptisk linje den bedste løsning. Disse linjer er primært beregnet til netværk, der kræver store båndbreddestrømme og kan koste tusindvis af dollars pr. Forbindelse.

Computer Cleanse

Computere bliver tilstoppet med stray filer, ubrugte applikationer og vira. En forhindring af hindringer som disse kan reducere en computers internetforbindelse dramatisk. Du bør være omhyggelig med at rydde op. En måde at fremskynde tingene på er at få adgang til 'task manager' og fjerne eventuelle applikationer, der ikke kræves. Applikationer spiser computerressourcer, så færre programmer betyder flere ressourcer til rådighed. Du bør rense dine caches og gemte internetfiler, hvilket også kan bremse ydeevnen.

Speed ​​Software

Tillid til software er en anden måde, hvorpå en bruger kan gøre sin internetforbindelse hurtigere. Hastighedsmaksimeringsprogrammer begynder at fungere, når de installeres, scanning af computeren til filer eller processer, der kan forhindre ydeevne. Programmet frigør gradvist ressourcer, som gør det muligt for computeren at fungere med mere effektivitet. Disse programmer fungerer også som vagthunde for brugerens system, hvor de hænger til potentialet i eksisterende filer eller programmer, som kan have en negativ indvirkning på internetforbindelsens hastighed.