Sådan opretter du en Routers DSL Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag ethernetkablet ud, der kører fra dit DSL-modem til din computer, hvis en er tilsluttet. Kontrollér længden på dit Ethernet-kabel. Indstil din router tæt nok til dit DSL-modem, så kablet kommer imellem enhederne.

2.

Slut routerens vekselstrømsadapter til en stikkontakt. der fulgte med din router i computerens diskdrev.

3.

Følg de instruktioner, der vises på skærmen for at installere routerens software. Tilslut et ethernetkabel til porten mærket 'Ethernet' på bagsiden af ​​DSL-modemet.

4.

Tilslut den anden ende af kablet til den tilsvarende port på bagsiden af ​​din router. På din routerens fabrikant og model vil den rigtige port muligvis blive mærket 'WAN', 'Wide Area Network', 'Internet' eller noget lignende.

5.

Tilslut et andet ethernet-kabel til en nummereret port på bagsiden af ​​routeren, hvis du opretter et kablet netværk. Sæt den modsatte ende af kablet på ethernetporten på en af ​​de computere, der skal oprette forbindelse til netværket. Gentag processen med andre computere.

6.

Få adgang til alle computere og højreklik på ikonet 'Netværk' placeret nederst til højre på skærmen. Klik på navnet på routeren i listen over tilgængelige netværk, og vælg 'Connect.' Gentag forbindelsesprocessen på hver af de andre computere.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en trådløs router, behøver du ikke at oprette forbindelse Ethernet-kabler mellem de nummererede porte og Ethernet-portene på dine computere. Dine computere skal dog have trådløse netværkskort til adgang til en trådløs router. Hvis computeren ikke har trådløse kort, skal du købe trådløse USB-adaptere og forbinde dem til hver computer ' s USB-port.
  • Du kan ændre netværksnavnet eller tilføje et kodeord, hvis du bruger et trådløst netværk. Disse indstillinger ændres via routerens grænseflademenu, som normalt opnås ved at navigere i en webbrowser til adressen '192.168.1.1.' Kontroller din routerens manual for specifikke instruktioner om adgang til grænseflademenuen og ændring af indstillinger.
  • Andre operativsystemer bruger forskellige tilslutningsmetoder. For eksempel skal du i Windows Vista klikke på 'Opret forbindelse til' i menuen 'Start' og vælge navnet på netværket.
  • Dit DSL-modem er kun i stand til at oprette forbindelse til en computer ad gangen, hvilket udgør et problem, hvis du har brug for flere maskiner til at oprette forbindelse til internettet på samme sted. Ved at tilføje en router kan du oprette et lokalt netværk, som gør det muligt for hver computer på netværket DSL-modemet at oprette forbindelse til internettet. For at oprette modemet med routeren skal du både fysisk forbinde kabler og også oprette forbindelse til netværket i Windows 7-operativsystemet.