Wireless Computer Won 't Behold et Windows Network Name

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find netværksforbindelsesikonet nederst til højre på skærmen ved siden af ​​uret. Højreklik på det og vælg 'Opret forbindelse til et netværk.'

2.

Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk.' Vælg 'Tilslut manuelt til et trådløst netværk.'

3.

Skriv navnet på det trådløse netværk, du ønsker at oprette forbindelse til. Vælg sikkerhedstype og krypteringstype, hvis det er nødvendigt.

4.

Indtast adgangskoden til det trådløse netværk.

5.

Kontroller boksen der siger 'Start denne forbindelse automatisk.' Vælg 'Næste'.

6.

Klik på 'Opret forbindelse til' og vælg det trådløse netværk, du indtastede. Din computer bevarer alle de nødvendige oplysninger til dit trådløse netværk.

Flere computere leveres med et indbygget trådløst kort, hvilket betyder at du kan oprette forbindelse til internettet uden besværet med ethernetkabler. Dette giver dig mulighed for at flytte din trådløse computer på forskellige punkter inden for en WiFi zone. Du skal konfigurere trådløse indstillinger for at oprette forbindelse til din lokale trådløse forbindelse. Dette er en engangs proces, da din computer bevarer de oplysninger, der gør det muligt at oprette forbindelse til internettet. Men hvis din computer ikke beholder det trådløse netværks navn og oplysninger, skal du omkonfigurere indstillingerne og gemme dem permanent.