Sådan Reset Password på en 2000 computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på menuen 'Start' i Windows 2000. Klik på 'Indstillinger', og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Administrative værktøjer' og dobbeltklik derefter på 'Computerhåndtering'. Dette åbner et nyt konfigurationsvindue.

2.

Klik på 'Brugere' i venstre side af vinduet. Dette ikon vises i afsnittet 'Lokale brugere og grupper'. Det viser dig alle brugere, der er programmeret på din Windows 2000-computer.

3.

Højreklik på dit brugernavn eller en anden bruger, du vil redigere. Vælg 'Indstil kodeord' for at åbne dialogboksen 'Ny adgangskode'.

4.

Indtast din brugerkonto s nye adgangskode. Indtast det en anden gang i bekræftelsesfeltet . Dette sikrer, at du ikke har mistet passwordværdien. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

Windows 2000-operativsystemet bruges til servere og stationære computere. Det er et ældre Windows-operativsystem, men det fungerer stadig ligner nyere operativsystemer. Hvis du ændrer adgangskoden på en Windows 2000-computer, kan du undgå uautoriseret adgang. Brugere ændrer adgangskoder på deres Windows-computere for at undgå at nogen får adgang til kontoen på grund af en virus eller gætter på adgangskoden til kontoen.