Sådan deler du internetprintservere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download et HTTP-program (Hypertext Transfer Protocol), som f.eks. ISS (Internet Information Services for Microsoft Windows) eller Apache HTTP Server (kompatibel med Mac og pc'er) til computeren der er tilsluttet printeren. Denne applikation vil gøre det muligt for din computer at blive en webserver, hvilket betyder, at det kan være vært for en hjemmeside, som andre kan oprette forbindelse til.

2.

Slut andre computere til webserveren ved at tilføje dem til websiden, der er indsendt af HTTP-applikationen. Disse computere skal have internetadgang.

3.

Aktiver internetudskrivning på disse computere ved at give adgang til HTTP-programmet. Remote desktop software kan også installeres på de andre computere, som sender oplysningerne til hovedcomputeren for derefter at blive udskrevet eller manipuleret.

Internetudskrivning kan hjælpe dig med at styre materialer over internettet og tillade flere brugere at dele en printer. Du kan udskrive til en printer via internettet fra enhver afstand, og du kan også udskrive fra mange forskellige mobilenheder. Mange virksomheder forbinder personlige bærbare og stationære computere med et netværk for at opnå bedre printhåndtering og mere effektiv teknisk support. Deling af en printernetkort er en ukompliceret proces, der kan konfigureres i hjemmet, kontoret eller andre steder.