Sådan tillader du et fjernt skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn dit system ved at gå til din Start menu og klikke på 'Kontrolpanel.' Derefter skal du klikke på 'Systemer og vedligeholdelse' og derefter 'Systemer'. Klik til venstre på 'Fjernsystemer.'

2.

Når du er i dialogboksen Systemegenskaber , under fjernbetjening klik på en af ​​de tre tilgængelige muligheder. Derefter kan du vælge brugere. Hvis du er administrator af computeren, skal du indtaste dit kodeord eller give en bekræftelse.

3.

I dialogboksen til fjernbordsbordsbrugere kan du se muligheden for at tilføje. Klik på den. Her vælger du hvilken bruger du tillader adgang til skrivebordet.

4.

I dialogboksen Vælg brugere eller grupper skal du klikke på 'Placeringer' og vælge den placering, du søger efter. Dette vil indsnævre dit søgefelt.

5.

Indtast navnet på den fjernbetjening, du vil have adgang til, i feltet 'Indtast objekternavnene', og klik på 'OK'. Navnet på denne bruger vil blive angivet i dialogboksen til fjernbordsbrugere. Du er nu klar til at oprette forbindelse til dem eksternt.

Forbindelse til fjernskrivebord er en funktion i Windows Vista. Denne funktion gør det muligt for en computer at få adgang til fjernadgang fra en anden bruger, og det kan være nyttigt i computerreparationer og forretningsindstillinger. Hvis du vil bruge en ekstern desktop-forbindelse, skal du aktivere denne funktion for hver enkelt computer, der kommer til dit skrivebord.