Computere 'Virkning på samfundet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Mobilitet

Computere tillader adgang til information og forbinder folk til virksomheder og organisationer uden at skulle behøver at forlade deres hjem. For dem med problemer, der begrænser deres evne til at rejse, øger dette i høj grad basen af ​​de oplysninger, de har adgang til, samt evnen til at bestille varer og tjenester, betale regninger og endda snakke med venner efter ønske - alt ved at trykke på en knap.

Uddannelse og handel

Online-gymnasier, kurser og lige seminarer er nu tilgængelige på lige isolerede steder, hvis der er en computerforbindelse til rådighed. En person kan få en grad i sin fritid ved at få adgang til computer kurser på ethvert tidspunkt af dagen og natten. Commerce opererer i realtid på internettet og gør det muligt at overføre penge hurtigere fra sted til sted, hvilket resulterer i mere effektivitet for både private og erhvervssektorer.

Kritiske argumenter

Diskussioner om afhængigheden af ​​computere fordi elektriske systemer og den finansielle sektor er bundet tungt til computersystemer, kan en fejl være ødelæggende og katastrofal, hvis det er kritisk nok til at lukke strømnettet eller banken. Mange institutioner stole nu på computere til information og grundlæggende operationer, fra skoler til fabrikker, hvor folk arbejder. I mange tilfælde er det umuligt at operere i nogle af disse systemer uden brug af computere. Computere har stærkt påvirket den moderne verden. Teknologien er blevet sammenflettet til næsten alle aspekter af folks personlige og professionelle liv. Mange aktiviteter er blevet lettere ved brug af computere, men nogle kritikere hævder, at overhængende afhængighed af dem vil være skadeligt.